Suroviny: 300 g kuřecích jater, 200 g hlívy ústřičné, 1 zelená paprika, 2 rajčata, 2 cibule, 1 dl kuřecího vývaru, 1 stroužek česneku, 2 lžíce houbové sójové omáčky, olej, oregano, sůl, pepř, citrónová šťáva
Postup: Játra, hlívu ústřičnou a rajčata nakrájíme na menší kousky, papriku a cibuli na nudličky a česnek nadrobno. Na pánvi nebo ve woku rozehřejeme olej, na kterém krátce orestujeme česnek. Přidáme játra, která necháme zatáhnout ze všech stran, dále hlívu ústřičnou, papriku a cibuli. Vše krátce opečeme, přidáme rajčata, ochutíme oreganem, citrónovou šťávou, sójovou omáčkou a přilijeme kuřecí vývar. Na mírném ohni vaříme několik minut a nakonec osolíme a opepříme.
Játra s hlívou ústřičnou můžeme podávat např. s opečenými nudlemi ochucenými sójovou omáčkou.