Salát s hlívou ústřičnou

Suroviny: 250 g hlívy ústřičné, 50 g šunky, 1 vejce natvrdo, 1 okurek, 1 lžíce sterilovaného hrášku, 1 lžíce sterilované kukuřice, 1 malá cibule, majonéza, sůl, pepř, drcený kmín, 1 lžíce oleje

 

Postup: Hlívu ústřičnou nakrájíme a podusíme asi 20 minut na lžíci oleje, osolíme, opepříme, okmínujeme a necháme vychladnout. Přidáme nadrobno nakrájenou šunku, vejce natvrdo, cibuli, okurek, hrášek a kukuřici a promícháme. Nakonec vše spojíme majonézou a dochutíme solí a pepřem.

Salát s hlívou ústřičnou podáváme vychlazený s čerstvým pečivem

 

zdroj: http://www.hliva-ustricna-recepty.cz/

Komentáře jsou uzavřeny.